Georgina predstavila luksuz pa poručila: Ronaldo i ja živimo kao svaka druga porodica

1e1e
Išla je autobusom na posao prodavačice, a nakon kraja radnog vremena vraćala se u Bugattijevom sportskom automobilu vrijednom gotovo 2 miliona eura. To je samo dio životne priče Georgine Rodriguez, djevojke nogometne zvijezde Cristiana Ronalda.

Georgina je jedna od najpraćenijih žena na društvenim mrežama, a njen život u krilu luksuza je tema novog Netflixovog dokumentarca "Ja sam Georgina" koji će premijeru imati u četvrtak povodom njenog 28. rođendana.

Ipak, ne očekujte potpuni prikaz njenog uspona od skromnih početaka do sadašnjosti.

Uprkos njenim nagovještajima o teškom odrastanju, emisija predstavlja prozračni pogled na život žene u životu Ronalda, aktuelnog nogometaša Manchester Uniteda.

Ne pominju se njegove optužbe za silovanje iz 2005. i 2009. godine, koje su kasnije povučene, niti tenzije u njenoj porodici zbog tvrdnji rođaka koje je manekenka isključila iz svog života.

Iako, kako sama kaže, ništa u životu nije bilo lako, "Ja sam Georgina" je televizijski ekvivalent njenog Instagram profila koji prikazuje spokojan brak, prelijepu djecu i raskošni život.

Prisjetila se ranih dana njihove romanse, kada ju je Ronaldo znao pokupiti s posla prodavačice u Gucci butiku u Madridu.

 

"Došla bih autobusom i otišla u Bugattiju. Od prodaje luksuznih predmeta sam prešla na hodanje crvenim tepihom. Imam milione pratitelja i žena sam najpraćenijeg muškarca na svijetu", rekla je Georgina.

Inače, ona je majka njihove četverogodišnje kćerke Alane te je trenutno trudno i nosi blizance. U dijelu dokumentarca je govorila i o svojoj porodici.

"Mi smo kao i svaka druga porodica. Zajedno doručkujemo, Cris ide na trening, ja spremam sve što treba da se spremi. Ako moram da se brinem o kući, uradiću to, ili odmor, putovanje, budući projekt karijere, za svoju djecu. Za mene je moj dom moj hram, mjesto za odmor, tamo imam mir koji mi je potreban", rekla je Georgina.


Foto : Instagram