Grealish sjajnim komentarom "zaprijetio" saigraču iz reprezentacije zbog šokantnih čizmi

232323
Nogometni reprezentativac Engleske Kalvin Phillips za vikend frapirao je javnost odjevnom kombinacijom, a to nije prošlo neopaženo ni kod njegovih kolega iz reprezentacije poput Jacka Grealisha.

Phillips je dugo bio van terena i oporavljao se, a za vikend je upisao povratak u remiju Leedsa i Southamptona rezultatom 1:1.

Međutim, pažnju je vezista Leedsa i neizostavni dio reprezentacije Engleske privukao modnim stilom. Ulicama Yorkshirea hodao je u čizmama kakve nikada nismo vidjeli i takav je dijelio autograme navijačima.

Phillips je povratak na terene proslavio u objavi u kojoj navodi da je presretan što se oporavio od povrede, a tu se uključio Jack Grealish i pažnju privukao sjajnim komentarom.

"Dobro je vidjeti da si se vratio, brate. I ukoliko ikada obučeš one čizme i odjeću ponovo, otpratit ću te s Instagrama", stoji u "prijetnji" Grealisha prijatelju i kolegi iz reprezentacije.

Inače, Phillips je čak redovniji starter u reprezentaciji Engleske od Grealisha, iako je još uvijek član Leedsa. Ekipa Garetha Southgatea ne može se zamisliti bez Phillipsa, koji predstavlja "motor" u veznom redu. Očekuje se da uskoro napravi veliki transfer, a kandidati stoje u redu.

 

Foto : Twitter