Habib objavio hit fotografiju s Hasbullom: Komentar "Mini Habiba" izazvao oduševljenje

asd
Legendarni UFC borac Habib Nurmagomedov na društvenim mrežama objavio je fotografiju s popularnim ruskim blogerom Hasbullom Magomedovom (19) koja je izazvala veliku pažnju i lavinu reakcija.

Hasbulla je poznat i kao Mini Habib, jer dolazi iz ruskog grada Makhachkale, odakle je i sam Habib, te je zbog videa u kojem imitira slavnog borca stekao popularnost u MMA zajednici.

Devetnaestogodišnji Hasbulla rođen je s genetskim poremećajem te mu je rast zaustavljen u vrlo ranoj dobi. Težak je samo 16 kilograma i visok oko 106 centimetara.

Tinejdžera na Instagramu prati oko milion ljudi, a on svakodnevno objavljuje fotografije i snimke koji prikazuju kako izgleda njegova svakodnevnica.
Hasbulla je na Facebooku komentarisao zajedničku fotografiju s Habibom, te je napisao: "Pošalji mi lokaciju".

To je ustvari bila aluzija na Habibovu poruku pred borbu za Conorom McGregorom, nakon što ga je Irac prozivao i koja je postala hit.

Hasbulla je dobio veliki broj lajkova na objavu, a komentarisao je i Habib emotikonom kojim mu pruža ruku.

Habib je možda najdominantniji UFC borac svih vremena s profesionalnim rekordom od 29-0 u MMA karijeri i UFC rekordom od 13-0, a povukao se u oktobru prošle godine nakon što je trijumfovao u borbi protiv Justina Gaethjea, jer je obećao majci da se više neće boriti nakon što mu je otac Abdulmanap preminuo.

Foto: Facebook

Image
gr