Habib objelodanio konačnu odluku o tome vraća li se u oktagon

asd
U februaru novi susret s Vajtom

Neporaženi UFC-ov prvak Habib Nurmagomedov lani je obranio naslov pobjedom protiv Džastina Gejčija (Justin Gaethje), te je objavio kraj karijere. Predsjednik najjače MMA promocije pokušao je nekoliko puta razgovarati s Dagestancem i nagovoriti ga da se vrati borbama, ali u tome izgleda nije uspio.

Nurmagomedov nije promijenio svoju odluku, a sada je otkrio kako će na sljedećem sastanku, koji bi se trebao održati do kraja februara, obavijestiti Denu Vajta (Dana White) kako više ne želi kočiti diviziju.

Ne možete reći da sam postao menadžer. Ne znam odakle ova fraza. Fokusiran sam na vlastite velike projekte. Imam ih četiri, pet. Moram svoje vrijeme posvetiti njima. Što se moje borilačke karijere tiče, ne bih ulazio u detalje. Dana je pošten čovjek. Mislim da će uskoro objaviti poruku koju sam mu nedavno poslao. Nije to tajna, želim da stvari krenu dalje. Porije (Poirier) zaslužuje biti prvak. Pogledajte protiv koga se sve borio. Laka kategorija je uvijek bila puna vrhunskih borcima i mislim da će joj popularnost još rasti kada odluče tko će se boriti za naslov - rekao je Habib za "March TV".

Kako je naglasio Dagestanac nije tajna šta je rekao Vajtu.

- Samo sam mu rekao kako bih volio da se stvari razvijaju. Ne samo one povezane sa mnom, već i općenito s lakom kategorijom. Borci su se tek vratili u akciju i navijači već mogu pretpostaviti koga ćemo vidjeti u borbi za naslov – rekao je Habib.