Maradonin menadžer otkrio kako je povrijedio glavu i poručio: "Ako ga volite molite se za njega..."

Maradona
Argentinski mediji jučer su objavili da je Diego Maradona završio u bolnici i da je stanje ozbiljnije nego što se očekivalo.

 

Sinoć je objavljeno da je došlo do krvarenja na mozgu i da jedan od najboljih igrača svih vremena hitno mora na operaciju.

Nakon svega oglasio se njegov menadžer i jedan od najboljih prijatelja Stefano Ceci koji je potvrdio da Maradona zaista mora na operaciju, te je objasnio kako je došlo do krvarenja na mozgu.

"Udario se u glavu i to nije shvatio zbog jakih tableta protiv nesanice. Mora na operaiju jer je CT našao hematom na mozgu koji je uzrokovan tim udarcem u glavu. Doktori kažu da to i nije toliko hitna operacija i sve će biti završeno u narednih nekoliko dana", kaže Ceci i nastavlja.

"Bio je baš čudan posljednjih dana i dosta depresivan. Tijelo reaguje na način života koji je vodio, a ni pandemija nije pomogla na psihičkom nivou. Bio je zaključan u kući mjesecima i to ga je dosta pogodilo. Oni koji ga vole trebaju da mole Boga za njega i nadam se da će prebroditi i ovo".