Hrvatska vojska poslala pobjedničku poruku Vatrenim u Rusiji

Pripadnici Hrvatske vojske u državi te u misijama širom svijeta poslali su poruku Vatrenima uoči utakmice osmine finala, koja će se odigrati u nedjelju protiv reprezentacije Danske na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

"Jedno srce, jedna duša, jedna Hrvatska!", jedinstvena je poruka kojom su pripadnici sve tri grane Oružanih snaga Republike Hrvatske nogometašima poželjeli još jednu pobjedu u nizu.

Naime, pripadnici Hrvatske ratne mornarice poslali su poruku: "Jedan cilj, jedna plovidba, do luke pobjede!", dok akrobatska grupa "Krila Oluje" poručuje Vatrenima da na terenu u nedjelju izazovu "pravu Oluju".

Piloti i avionski tehničari Hrvatskog ratnog zrakoplovstvo složni su kako je Vatrenima samo nebo granica uz poruku: "Vatreni, za let do kraja!"

I hrvatski vojnici koji je nalaze u misijama u Afganistanu, Poljskoj i Litvaniji podsjetili su u ovoj prilici Vatrene kako se država uvijek mora nositi u srcu.

Pripadnici Hrvatske kopnene vojske poručili su kako iza stopa hrvatskih nogometaša, baš kao i iza stopa hrvatskih vojnika u Domovinskom ratu – ostaje pobjeda.