Hrvatskog nogometaša brutalno pretukli rivalski igrači: U šoku smo, napad je planiran

pretučen
Hrvatski sport potresao je veliki skandal nakon što je brutalno pretučen nogometaš Pero Opušić (26), zbog čega je i odgođena jedna utakmica.

 

Opušić je igrač hrvatskog niželigaša HNK Konavljanin, a kako su istakli iz ovog kluba, napali su ga i brutalno pretukli igrači HNK Slaven Gruda.

Iz kluba su pojasnili da je zbog toga odgođen planirani duel protiv ONK Metković te su, kako navode, šokirani jer je napad bio isplaniran.

"Današnja utakmica s ONK Metković odgođena je zbog napada dvojice igrača HNK Slaven Gruda i par momaka s Grude nad našim igračem Perom Opušićem u Popovićima. Nakon ukazane ljekarske pomoći na Hitnom prijemu OB Dubrovnik Pero je pušten kući", navode iz kluba i dodaju:

"U šoku smo jer je napad bio isplaniran, (Pero je tražen na više lokacija u Čilipima i Popovićima) zbog različitog razmišljanja o nogometu. Mišljenja smo i da je Pero napadnut jer je igrač našeg kluba. Oštro osuđujemo bilo kakav oblik nasilja i nadamo se da se ovakve stvari više neće ponavljati. Pružamo punu podršku našem Peri i njegovoj porodici", poručili su putem Facebook objave iz uprave HNK Konavljanina.

Za hrvatske medije iz Policijske uprave Dubrovačko-neretvanske potvrdili su ovaj veliki incident i saopćili kako je u toku utvrđivanje okolnosti napada.

 

FOTO