I to je dočekao: Ronaldo sa Georginom stigao u prestižni noćni klub, uslijedilo je nezamislivo

.
Snimak kruži internetom

 

Cristiano Ronaldo još uvijek puni baterije pred početak nove sezone u Saudijskoj Arabiji. Nakon odmora na Sardiniji najslavniji fudbaler današnjice se nalazi u Portugalu. 

Vjerovatno ne postoje korisnici interneta koji nisu čuli za Cristiana Ronalda i Georginu Rodriguez, najglamurzoniji par u svijetu sporta koji izaziva ogromnu pažnju gdje se god pojavi.

Koliko god to zvučalo nevjerovatno, ali Ronaldo je u nedjelju dobio priliku da nakon dugo vremena osjeti kako to izgleda normalan izlazak u noćni klub u svojoj zemlji.

S obzirom na popularnost i status narodnog heroja CR7 je magnet za traženje autografa i zajedničke fotografije, međutim sve to je ovaj put izostalo. 

Za pretpostaviti je i da je čuvenom fudbaleru i višestrukom osvajaču Zlatne lopte bilo pomalo čudno što je mogao uživati bez bilo kakvog pritska.

Ronaldo i Georgina su ušli u restoran, konobar im je pokazao njihov stol, a ostali gosti praktično nisu ni trepnuli očima. 

U jednom trenutku se Ronaldu mogao vidjeti i širok osmijeh na licu, možda iz razloga što je konačno dobio priliku da osjeti čari noćnog života u Portugalu na licu mjesta. 

Proteklih desetak dana ovaj slavni par je uživao na Sardiniji, a fotografije i snimci koji su obišli internet govore da je njihova veza snažnija nego ikad.

Unazad nekoliko mjeseci nagađalo se o ogromnoj krizi i to sve zbog Netflixovog dokumentaraca "Ja sam Georgina" gdje je navodno Ronaldo zamjerao partnerici njeno ponašanje tokom snimanja filma.

U javnost je čak procurio i detalj o paktu prema kojem će Ronaldo do kraja života u slučaju raskida fudbaler Al Nassra španskoj influenserici svakog mjeseca plaćati 100.000 eura mjesečno.

Ipak, odmorom na Sardiniji i sa nekoliko zajedničkih pojaljivanja u javnosti Georgina i Ronaldo kao da su željeli poslati poruku javnosti da još dugo vremena namjeravaju provesti zajedno.