Ibrahimović u vezi s Dilettom? 'Dočekala ga je ispred vrata, zajedno su slavili Novu godinu'

.
Prema pisanjima talijanskog lista, Diletta Leotta, jedna od najljepših sportskih novinarki navodno je viđena na kućnom pragu Zlatana Ibrahimovića. Sva svjetla ugasila su se 20 minuta iza ponoći...

Prije nekoliko dana u talijanskim medijima pojavila se vijest kako je srce atraktivne sportske novinarke Dilette Leotte opet zauzeto. Talijanka je navodno boravila u istom hotelu kao i turski glumac Can Yaman, a navodno su viđeni u intimnoj atmosferi te su osim zagrljaja pali i poljupci.

No, osim turskog glumca, čini se da je Diletta zavela još jednu poznatu ličnost. Talijanski tjednik Oggi tvrdi kako je zgodna Talijanka provela noć uz Zlatana Ibrahimovića.

List tvrdi kako je Diletta proslavila Novu godinu sa Šveđaninom te da ga je na kućnom pragu dočekala oko 21:20 nakon čega su se, dvadesetak minuta iza ponoći, ugasila sva svjetla.

Švedski nogometaš koji trenutačno igra za Milan prije nekoliko mjeseci je snimao s Leottom reklame, a već tada su Talijani počeli pisati da se tu zbiva nešto više od samog posla.

Naime, ništa od navedenog ne bi bilo problematično da 39-godišnji Ibrahimović nije u vezi s 11 godina starijom Helenom Seger s kojom ima dvoje djece.

"Do jutra se više nisu palila", napisao je talijanski list i time probudio sumnju u vjernost švedskog igrača.

Leotta je donedavno bila u vezi s boksačem Danieleom Scardinom, nakon čega smo pisali da je u vezi s turskim glumcem, a sada se postavlja pitanje je li atraktivna plavuša uspjela razoriti vezu jednog od najpopularnijeg nogometaša svijeta kojeg na Instagramu prati 46 milijuna ljudi.