Ivanišević na posljednji počinak u suzama ispratio svoju sestru (FOTO)

Najbliži članovi porodice i prijatelji okupili su se u poslijepodnevnim satima na splitskom gradskom groblju Lovrinac da bi se posljednji put oprostili od sestre najboljeg hrvatskog tenisera svih vremena Gorana Ivaniševića (48) Srđane Ivanišević.

Obred u kapelici započeo je stihovima pjesme Olivera Dragojevića ''Moj lipi anđele'', koju su pjevali članovi klape ''Contra''. Tenisera je u teškim trenucima tješila supruga, voditeljica Nives (37), koju ju je sve vrijeme držao za ruku. Na pogreb je došla i Goranova bivša supruga Tatjana Dragović (41), prenosi Avaz.ba.

Od Srđane su se crvenim ružama oprostili članovi porodice, prijatelji i poznanici, piše 24sata.hr. Pokopana je uz stihove pjesme ''Tiho noći, moje zlato spava''.

Među ožalošćenima bili su i glumica Ana Gruica-Uglešić sa suprugom Boranom, otac tenisera Ivana Ljubičića, Marko Ljubičić, slikarka Suzana Žunić, predsjednica Hrvatskog teniskog saveza Nikolina Babić, predsjednik Hrvatskog vaterpolskog saveza Mladen Drnasin i teniser Mate Delić.

Srđana Ivanišević preminula je prošlog četvrtka, nakon borbe s teškom bolesti, u 53. godini. Bila je prošle sedmice na operaciji srčanih zalisaka u Zagrebu, no nije se probudila. Kao mlada imale je Hodgkinovu bolest, odnosno rak limfnih čvorova. Išla je na terapije, ali kako je prije nekoliko dana ispričao otac Srđan, tada se zračilo ''široko'', odnosno sve. Hodgkin se nije vratio, ali liječenje je ostavilo traga.