Izgleda da i Guardiola ima slabu tačku, kad je vidio Srpkinju odmah je "zabacio" glavu

.
Nije mogao da odoli

 

Pomalo i urnebesna scena viđena je press sali stadiona Rajko Mitić sa Pep Guardiolom kao glavnim protagonistom. Snimak kako slavni trener odmjerava jednu plavokosu Sprkinju postao je viralan na društvenim mrežama.

Uobičajna praksa je da klubovi za hostese prilikom najvažnijih utakmica angažuju atraktivne i ljepuškaste hostese. Izuzetak nije ni Crvena zvezda.

Tako su u beogradskom klubu angažovali jednu plavušu koja je bila raspoređena u press salu, a tom prilikom privukla je pažnju i Pepa Guardiole.

Zanimljivo da je u oba navrata kada je ulazio u press salu trofejni stručnjak pogledao plavušu koja je sa druge strane bila maksimalno profesionalna.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

Prvi put kad je prolazio pored Srpkinje Španac je zabacio glavom nazad, a drugi put ju je također odmjerio i zatim pogledao prema jednoj novinarki i blago se nasmijao.

Trofejni stručnjak je poznat po tome da ima sređen i miran porodični život, ali izgleda da je i on samo od krvi i mesa te da ne može odoljeti da ne pogleda neku atraktivnu djevojku u svojoj blizini.

Podsjećanja radi, City je sa rezervistima stigao u Beograd te je pobijedio Crvenu zvezdu sa 3:2 i od Crveno-belih učinio najlošiji tim u ovoj sezoni Lige prvaka.

Inače, Guradiola je svoju životnu saputnicu Cristinu Serru upoznao još dok je imao 18 godina, a odlučili su da se vjenčaju tek 2018. godine. U međuvremenu su dobili troje djece, Mariju, Mariusa i Valentinu.

Marija Guardiola je istinska zvijezda Instagrama gdje svojim izgledom privlači pažnju, ona je do sada u nekoliko navrata bila u vezi s pojedinim fudbalerima iz Premiershipa, prije svih Delom Allijem, ali izgleda da se smirila u posljednje vrijeme.

Guardiolin jedini sin Marius ima 20 godina i zanimljivo da je sve osim tatin sin, pošto je pokrenuo privatni posao u vidu marketinške firme te mu za sada ide odlično.