James zabio čudesan gol za Olympiakos, navijači ga izviždali, a onda je on izgubio živce

sa
Olimpiakos je večeras na svom terneu deklasirao Asteras sa 5:0, a meč je obilježila magija koju je izveo James Rodriguez koji je podsjetio na svoje slavne dane, ali nakon toga je izgubio živce kada je čuo kako su navijači kluba za koji igra reagovali na njegov pogodak.

Olympiakos je pobijedio bez većih problema Asteras i upisao je tri boda, ali svi samo pričaju o situaciji iz 35. minute kada je James postigao nevjerovatan pogodak za 3:0.

Kolumbijac je podsjetio sve na slavne dane i vrhunac karijere jer je prije gola sjajnim driblingom prošao jednog igrača gostiju, a nakon toga je s 20-tak metara zabio fantastičan pogodak.

James je nakon toga krenuo da slavi gol, ali ni slutio da će se u svega nekoliko sekundi sve pretvoriti u noćnu moru.

Naime, navijači Olympiakosa su počeli žestoko zviždati Jamesu s kojim očito nemaju dobar odnos, a Kolumbijac nije mogao sakriti koliko je razočaran što su oni tako reagovali nakon njegove majstorije.

James je odmah ljutito odmahnuo rukom i pokazao šta misli o zvižducima koje je dobio, ali su saigrači brzo prišli kako bi ga smirili i kako Kolumbijac ne bi napravio nešto za čime bi mogao žaliti.

James je u Olympiakos stigao sredinom septembra ove godine iz katarskog Al-Rayyana, ali navijači grčkog kluba nisu previše oduševljeni njegovim igrama zbog čega su ga i izviždali.

Od dolaska u Olympiakos odigrao je deset mečeva u prvenstvu i uspio je zabiti tri gola i upisati dvije asistencije.

No, jasno je da James igra daleko od nivoa fudbala koji mu se predviđao jer ima tek 31 godinu, ali je zbog bahatog ponašanja i neozbiljnosti doživio pad od kojeg će se teško oporaviti i vratiti na najveći nivo.

Do prije nekoliko godina igrao je u Real Madridu i Bayernu, a sada mu na ovakve majstorije zvižde u Atini.