Je li ovo nokaut godine? Ovakav projektil u glavu oborio bi i medvjeda

.
Nevjerovatno

 

Švedski MMA borac Sadibou Sy izveo je protekle večeri jedan od najboljih nokauta ove godine. On je kružnim udarcem iz okreta u trećoj rundi brutalno nokautirao Shanea Mitchella.

PFL turnir velter kategorije donio je zaista spektakularan nokaut kojeg je izveo Sadibou Sy. Šveski borac brutalnim je kružnim udarcem iz okreta uspavao Shanea Mitchella.

Sy je u velikom nizu od pet pobjeda. Bio je favorit i protiv Mitchella i uspio ga je 'ugasiti' u trećoj rundi. Noga je završila tačno tamo gdje je Šveđanin senegalskih korijena htio i Mitchellu je tu bio kraj.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

Publika je nakon nokauta bila u nevjerici. Svi su skočili na noge da pozdrave ovaj udarac i zaista je ovo jedan od najboljih nokauta u MMA sportu ove godine.

Tek kada se pogleda iz drugih uglova jasno je o kakvom se udarcu radi. Sy je zaista izveo strašan udarac i nesretni Mitchell nije imao šanse da ustane nakon ove razorne bombe.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

Sadibou Sy je vezao šest uzastopnih pobjeda i sada je na omjeru od 15 pobjeda, šest poraza i dva neriješena meča u MMA karijeri.

Australac Shane Mitchell doživio je šesti poraz u karijeru u kojoj ima i 13 pobjeda.

Sve su više meta gdje god se pojave: Poznati TikToker izazivao, pa dobio šaku od borca

Poznati TikToker Bryce Hall dobio je udarac od strane Geeja Pereza tokom vaganja za BKFC event. 'The Cutman' je prišao TikTokeru i zatim ga je udario šakom.

Bryce Hall sjedio je u publici tokom vaganja za BKFC 45 event i neće po dobrom pamtiti dolazak tu jer je dobio šamar od strane borca Geeja Pereza.

'The Cutman' je odradio vaganje. Zatim je vidio Halla kako sjedi i odlučio mu je priči. Razmijenili su nekoliko riječi i došlo je do udarca.

Pokušao je Hall potom uzvratiti. Krenuo je da se obračuna s Perezom, ali je sve spriječilo osiguranje. Pozvao ga je potom Perez na sučeljavanje, no nije bilo šanse da se dopusti još jedan incident i šamar.

"Pobjegao si, pobjegao si", vikao je Hall prema Perezu.

Nije to bio naročito jak udarac. Povrijeđeni ego sigurno je bolio više od šamara i nema dileme da će Hall tražiti osvetu.

Ovaj TikToker veliki je ljubitelj borilačkih vještina. Odlučio je i da se isproba u svijetu boksa bez rukavica i očekuje se da uskoro debituje u ringu.

Ranije je on odradio boks meč protiv Austina McBrooma. Izgubio ga je, pa je odlučio da skine rukavice i da se okuša u borbi bez njih. Uskoro će se saznati ime protivnika.

Bryce Hall je angažovan kako bi se dodatno podigla popularnost BKFC-a i vrlo je moguće da je sve ovo dio marketinga jer mu 'The Cutman' nije uputio naročito jak udarac.