Juve u tišini sprema transfer "bombu", ni koronavirus ne smeta?

Juventus
Klubovi su sada uglavnom fokusirani na to da na bilo koji način krene sezona, s obzirom na pandemiju koronavirusa, no italijanski prvak Juventus ima razne planove.

Vodstvo Stare dame naviklo je svoje navijače da svako malo dovede neku zvijezdu u tim, a nakon Cristiana Ronalda, čini se da je vrijeme za još jednog superstara, samo što se radi o mlađem napadaču.

Kane je želja Juventusa nakon što je postalo upitno hoće li se Gonzalo Higuain uopće vraćati u Torino. On je otišao u Argentinu čim je počela pandemija kako bi bio uz majku koja boluje od raka.

Higuain odbija da se vrati u Torino i mogao bi da bude kažnjen, a najoštriji vid kažnjavanja bilo bi raskidanje ugovora između njega i kluba.

Kako mu posao istječe u junu 2021., La Repubblica sugerira da bi Juve mogao uštedjeti približno 27 miliona eura, a Corriere dello Sport tvrdi da će klub pokušati da novac uloži u Kanea.

On je ove sezone zabio 17 golova u 25 utakmica, ali je doživio i jednu težu povredu, što je na koncu poremetilo Tottenham i Josea Mourinha. Problem Juventusu može da bude činjenica da već neko vrijeme Kanea prati i Real Madrid, mada će Kraljevima prioritet biti PSG-ov Kylian Mbappe.

No, sve je sada zaleđeno zbog koronavirusa, imat će to velikog utjecaja i na nogometno tržište, cijene igrača bi mogle znatno pasti, a upravo bi to na kraju moglo pomoći Juventusu da kupi Kanea, koji je godinama smatran ponajboljim centarforom Starog kontinenta.