Kad poludi Jose Mourinho: “Ovo je izdaja, traži novi klub!”

sa

Jose Mourinho oštro je reagirao nakon razočaravajućeg remija Rome koja je u 14. kolu italijanske Serie A gostovala kod Sassuola.

“Napori cijele ekipe pali su u vodu zbog ponašanja jednog individualca koji nas je sve izdao”, izjavio je slavni Portugalac.

Giallorossi su na stadionu Mapei poveli u 80. minuti kada se u strijelce upisao Tammy Abraham.

Imali smo pozitivan stav

No, tu je prednost anulirao napadač domaćih Andrea Pinamonti u 85. minuti pogotkom za konačnih 1:1.

“Igrali smo dobro. Imali smo pozitivan stav i profesionalan, ozbiljan pristup. Ekipa je htjela pobijediti ovog iznimno neugodnog protivnika.

Žao mi je što je sav trud ostao nenagrađen zbog jednog neprofesionalnog nogometaša. Niste me mogli vidjeti da na taj način pričam o Rogeru Ibanezu. On je pogriješio u prošlom kolu protiv Lazija jer su greške sastavni dio igre, a i njegov pristup nikad nije bio problem”, poručio je uzrujani Mourinho.

Nastavio je:

“Neprofesionalno ponašanje jednostavno nije fer prema ostalim saigračima. To je ono što je po mom mišljenju razočaravajuće.

Bod u gostima ipak nije toliko negativan rezultat. Drago mi je što je ostatak tima reagirao u skladu s očekivanjima, prenose Sportske novosti.

Roma je još jednom igrala desetkovana

Neću vam reći. Imao sam 16 igrača večeras na terenu. Petnaest ih je odigralo u skladu s očekivanjima. Ovom jednom poručio sam neka slobodno potraži novi klub.”

Roma je još jednom igrala desetkovana. Zbog povreda nedostajali su Lorenzo Pellegrini, Paulo Dybala, Ebrima Darboe, Leonardo Spinazzola i Georginio Wijnaldum.

Tammy Abraham prekinuo je dvomjesečnu sušu golova u Serie A ulaskom s klupe:

“Pitao sam Tammyja zašto tek danas ima takav stav, gdje je bio dosad? Osim pogotka. Dobivao je duele. Stvarao je prostor, ulazio u dubinu. Odigrao je zaista dobro.”

Italijanski mediji iz svih ovih izjava izvlače kojekakve zaključke.

Nagađaju da je ekscentrični Portugalac iz svoje svlačionice možda otjerao nizozemskog beka Ricka Karsdorpa. On je ušao u drugom poluvremenu umjesto Turčina Zekija Celika.