Klop: Znam da to zvuči blesavo, ali tako sam ja vidio meč

.
Menadžer Liverpula Jirgen Klop (Jurgen Klopp) nakon sinoćnjeg poraza od Mančester junajteda (2:1) izjavio je da je njegov tim trebao pobijediti.

 

- Znam da to zvuči blesavo, ali tako sam ja vidio meč, rekao je Klop i dodao:

- Zabrinut sam zbog situacije u kojoj smo, ali tako je kako je. Sad se pripremamo za Bornmut i Njukasl.

Njemački stručnjak nije bio iznenađen kadrovskim promjenama u Junajtedu, kao i taktičkim potezima kolege Ten Haga.

- Bili su izuzetno agresivni na početku, ali bilo je jasno da će tako i biti. Pogodili su stativu, pa postigli gol, a nakon toga smo mi počeli da igramo. Nismo imali ni sreće u nekim situacijama, pa da na poluvrijeme odemo sa neriješenim rezultatom, analizira menadžer "Redsa".

Liverpul je terensku incijativu u drugom poluvremenu (posjed lopte 70:30) materijalizovao golom Mohameda Salaha tek pred kraj utakmice.

- Imali smo dosta šuteva, De Hea je u drugom poluvremenu imao nekoliko fantastičnih odbrana. Na kraju kada smo mogli da okrenemo meč, nismo imali dovoljno snage ni vremena. Mislim da je i njihov drugi gol dat iz ofsajda, rekao je Klop.

Liverpul od starta sezone ima puno problema sa povredama. Dijego Žota, Alkantara, Konate, Matip, Okslajd-Čembrlejn su van stroja, a Darvin Nunjez je suspendovan zbog crvenog kartona koji je dobio u meču sa Kristal Palasom.

- U vrlo smo nezavidnoj situaciji oko povreda. Proveli smo sedmicu 14-15 seniora na treninzima, tako da smo morali još da vodimo računa da se i neko od njih ne povredi - zaključio je menadžer Crvenih.