Klopp otkrio kada se vraća Brazilac

Liverpool je dobro otvorio sezonu u Premiershipu, ali se na samom otvaranju, u utakmici sa NOrwichom povrijedio golman Alisson, drugi najskuplje plaćeni čuvar mreže u historiji fudbala.

Morao je među stative da stane iskusni Adrian, koji je u klub stigao samo nekoliko dana pred početak sezone.

Bez obzira što je Španac dobro branio, jasno je da “Redsima” nedostaje sjajni Brazilac, koji je minule sezone pokupio mnogobrojne nagrade.

Klopp je istakao da ne želi da žuri, hoće da da vrijeme Brazilcu da se u potpunosti oporavi, pa će se na teren najvjerovatnije vratiti sredinom oktobra.

“Vjerovali ili ne, danas smo imali ručak zajedno tako da izgleda dobro. Napreduje, ali ne možemo stavljati nikakav pritisak na njega. Bila je to veoma ozbiljna povreda lista, sada je mnogo bolje, što je dobra vijest za nas, ali i za njega. Ne znamo tačno. Ideja je od starta bila da se na teren vrati poslije druge reprezentativne pauze, ali ne znamo. Nema nikakvog pritiska i nadamo se da će sve biti u redu do kraja sezone”, izjavio je Jürgen Klopp.

Prema poslednjim prognozama, Alisson će propustiti duele sa Newcastleom, Chelseajem, Shefieldom i Leicesterom u Premiershipu, kao i duele u Ligi prvaka protiv Napolija i Salzburga.