Kloppa oduševio poklon navijača Liverpoola, čuvat će ga na posebnom mjestu: Ovo je apsolutno prekrasno

F

Foto: Screenshot

Jürgen Klopp je već dio slavne prošlosti Liverpoola. Njemački trener odradio je posljednju utakmicu na Anfieldu prošle nedjelje protiv Wolverhamptona (2:0), a oproštaj od navijaća je bio veoma emotivan.

Kao dio oproštaja, hiljade navijača Liverpoola poslali su mu poklone i pisma zahvalnosti za ono što je postigao tokom svojih devet godina na klupi Redsa, a Klopp je pred klupskim kamerama otvarao neka od njih.

Ali, jedan poklon mu je posebno privukao pažnju. U pitanju je muzička kutija.

Kada je čuo muziku, uzbudio se i obećao da će je čuvati na posebnom mjestu kod kuće: "Ovo će biti u sobi za trofeje. Hvala vam puno. Aposlutno prekrasno", kazao je Klopp.

Inače, riječ je o taktovima čuvenog hita Beatlesa "I Feel Fine" koju su navijači Liverpoola posvetili legendarnom Kloppu riječima "I'm so glad that Jurgen is red".

Podsjetimo, Liverpool je zvanično predstavio novog trenera, Nizozemca Arnea Slota, koji će na klupi Redsa naslijediti Jurgena Kloppa.

Slot u Liverpool stiže iz Feyenoorda, gdje je imao aktivan ugovor, ali su ga Redsi otkupili postigavši dogovor s ovim nizozemskim klubom.