Ko je ugasio svjetlo: UFC borac nokautirao čovjeka ispred noćnog kluba

UFC Borac
Kontroverzna zvijezda UFC-a Majk Peri (Mike "Platinum" Perry), za kojeg se vjerovalo da bi se mogao kandidirati za naslov prvaka, bila je sudionik incidenta ispred jednog noćnog kluba. On, očigledno, ne miruje čak ni u doba kada nema događaja. Na društvenim mrežama pohvalio se nokautom ispred noćnog kluba.

Jednim udarcem nokautirao je muškarca koji ga je, navodno, napao prije nego što je neko uključio kameru na mobitelu. 

- On me, zapravo, prvi udario. Zašto bi, inače, ljudi počeli snimati? Napravio sam prostor između nas, a on me slijedio pripremljenih šaka. Dok sam se namještao i pokušao zaobići djevojku, on je, očito, izgubio fokus od onoga što je radio, a to je bilo maltretiranje mene - opisao je Peri i nastavio:

- Nije htio prestati pa sam ga morao nokautirati. Bacio sam direkt-kroše tačno djelić sekunde prije nego što je pogledao ulijevo. Mogao sam ga nastaviti udarati, ali sam se odmakao i razgovarao sa policijom - kazao je Peri Platinum te post objavu nastavio u neobičnom tonu.

On je nakon toga zaprijetio i drugima.

- Ako planirate zabadati svoj nos u moj život, u tom slučaju vaša majka, otac, brat, sestra, sinovi, baka, djed, svi oni mogu dobiti ove batine. U redu je udarati mene, a onda nije uredu kada ja vratim? Malo se preispitajte - zaključio je Peri.

Inače, ovo je drugi incident jednog UFC borca u svega 24 sata. Džon Džons (Jon Jones) priveden je u policiju nakon što je pijan i napušen pucao iz pištolja.

 

https://www.instagram.com/p/B-MNX5Pg70Z/?utm_source=ig_embed