Koliko košta tvoj outfit? Zaustavio je Conora McGregora i imao je šta da čuje!

.
Irac ne štedi

 

Irska MMA zvijezda Conor McGregor stekao je prethodnih godina ogromno bogatstvo van oktagona i koristi svaku šansu da pokaže koliko ima novca.

Conor McGregor odavno ne štedi novac. Zaradio je ogromne cifre u prethodnih sedam-osam godina i konstantno se trudi da živi u što većem luksuzu.

A koliko novca izdvaja samo da bi se obukao pokazao je jučer. Instagram i TikTok zvijezda Chris Smoove, koji poznate i nepoznate pita 'Koliko im košta outfit?', zaustavio je upravo The Notoriousa i imao je šta da čuje.

Na sebi je Irac imao zaista skupocjene stvari. Najskuplji je bio sat Opera Godfather kompanije Jacob & Co. vrijedan nevjerovatnih 600.000 dolara.

McGregor je na sebi imao odijelo vrijedno 75.000 dolara, prsten od 12.000 i cipele od 5.000 dolara...

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

Reakcija Chrisa Smoovea jasno pokazuje koliko je oduševljen svime što Conor ima na sebi, a interesantno je da mu se The Notorious predstavio kao borac, glumac i zabavljač.

Realno gledajući u proteklim godinama je najmanje borac. Već tri godine je van oktagona, a od 2018. godine odradio je svega četiri borbe.

Nedavno je debitovao i na filmu. Glumio je u spektaklu Road House koji će uskoro biti dostupan za gledanje.

Conor najavljuje povratak ovog ljeta

Conor McGregor jučer je u emisiji MMA Hour najavio povratak borbama tokom ljeta 2024. godine.

Irska zvijezda tvrdi da je povratnička borba dogovorena i da će sve uskoro biti poznato.

"Poziv je obavljen i idemo", rekao je Conor McGregor i dodaje:

"To znači da se ovog ljeta Mac vraća. Presretan sam kako se sve odvija, sretan sam zbog svega što sam napravio i sve ide po planu kojeg je Bog odredio"; poručio je McGregor.

35-godišnji borac trebao bi se vratiti u borbi protiv Michaela Chandlera, no nisu isključene ni druge opcije i ostaje nam da vidimo šta će UFC odlučiti.

Irac je u profesionalnoj karijeri odradio ukupno 28 borbi i ima učinak od 22 pobjede i šest poraza.