Kožulj o reprezentaciji i Prosinečkom: Poziv bi predstavljao izuzetnu čast

U kategoriju velikih želja Zvonimira Kožulja spada poziv Roberta Prosinečkog u reprezentaciju Bosne i Hercegovine, navodi Gol.hr.

Za Zmajeve je dosad zabilježio jedan nastup, u prijateljskoj utakmici protiv Japana, u julu 2016. Tada je selektor bio Mehmed Baždarević.

Konkurencija u veznoj liniji je kvalitetna. Cimirot je standardan u Standardu iz Liegea, Bešić je u engleskom Championshipu, a o Miralemu Pjaniću ne treba previše ni pričati. Tu je i mladi Lončar iz Rijeke koji je baš dobar igrač, a ima još nekoliko kvalitetnih igrača koji također čekaju u redu za eventualni poziv, tako da nije lako odabrati. A Prosinečki je, čini se, već odabrao tim sa kojom je krenuo u Ligu nacija, pa sada i u kvalifikacije, a prate ih odlični rezultati. Ja mogu samo reći da ću i dalje raditi najbolje što mogu kako bih se dodatno nametnuo, ali nisam opterećen time. Iako, potpuno je jasno da bi mi bila ogromna čast kada bih dobio poziv, rekao je Kožulj.

Posebno što bi sam poziv donio rad sa velikim Žutim…

Svi znaju kakav je to veliki igrač bio, a otkako je postao trener, također i u tom djelu pokazuje da ima opet veliki talent. Zato bi bio veliki gušt raditi sa njim. Vjerujem da bi me oplemenio kao igrača, kao što je očito da radi sa aktualnim reprezentativcima, dodao je.