Lampard: Nisam došao u Čelzi da se borim za četvrto mjesto

asd
Čelzi je u ljetnom prelaznom roku potrošio najviše novca od svih evropskih klubova.

Frenk (Frank) Lampard, trener Čelzija, rekao je da je u londonski klub došao kako bi pobjeđivao i dodao da uživa u pritisku koji nosi rad u velikom klubu.

Uz pomoć vlasnika milijardera Romana Abramoviča Čelzi je u ljetnom prelaznom roku potrošio najviše novca od svih evropskih klubova - 200 miliona funti.

Londonski klub je prošle sezone imao zabranu transfera, sezonu u Premijer ligi završio je na četvrtom mjestu, a u finalu FA kupa izgubio je od Arsenala.

- Nisam došao da se borim za četvrto mjesto ili da uvodim u tim igrače iz akademije, ovdje sam došao kako bih pobjeđivao. Prošle sezone nismo mogli da dovodimo igrače, a ove godine klub je odlučio da dovode nove. To mijenja sliku i spremni smo za rad - naveo je Lampard, prenosi BBC. 

Čelzi je doveo Kaja Haverca iz Bajer Leverkuzena, Timu Vernera iz Lajpciga, Bena Čilvela iz Lestera, Hakima Ziješa iz Ajaksa, kao i Tijaga Silvu i Malanga Sara koji su na "Stemford Bridž" došli kao slobodni igrači iz PSG i Nice.

- Pritisak kojem sam izložen da rezultati budu bolji, trebalo bi da bude standard. Ne želim da pričam o izjavama. Prošle godine smo bili veoma sretni mjestom koje vodi u Ligu prvaka. Iznenađen sam ako niste mislili da nisam bio pod pritiskom prošle sezone. Uživam u pritiscima, to je ono što volim da radim - naveo je Lampard.

Sezona u Premijer ligi počinje za vikend, a Čelzi će u ponedjeljak gostovati Brajtonu.