Lanac 'uspavanog' McGregora stigao na adresu Dustina Poiriera: Dobro uvijek pobjeđuje zlo

.
Vrijednost 100.000 dolara

 

Dustin Poirier pobijedio je prošlog vikenda Conora McGregora po drugi put u šest mjeseci.

Nakon što ga je u januaru nokautirao u Abu Dhabiju, proteklog vikenda u Las Vegasu je meč prekinut nakon prve runde zbog loma noge irskog borca.

 

YouTube zvijezda i bokser u pokušaju Jake Paul očigledno želi da popravi imidž lošeg momka, pa je odlučio da Dustinu Poirieru pošalje vrijedan poklon nakon pobjede.

 

Paul je napravio lanac 'uspavanog McGregora' iz prve borbe poklonio ga je Poirieru uz poruku.

 

"Čestitam na zasluženoj pobjedi. Volim ono što radiš sa svojom fondacijom. Zaslužuješ ovaj lanac više od mene. Dobro uvijek pobjeđuje zlo. Nastavi pobjeđivati", poručio je poznati YouTuber Dustinu Poirieru.

Vrijednost ovog poklona je 100.000 dolara, a Poirier je najavio kako će ga staviti na aukciju kako bi skupio novac za svoju fondaciju.

 

Poirieru je ranije i Conor McGregor obećao novac za fondaciju. Obećao je cifru od pola miliona dolara, ali novac nikada nije uplatio.

Jake Paul je u prethodnih nekoliko mjeseci bio izložen žestokim kritikama zbog ismijavanja velikih bokserskih i MMA zvijezda, a pokušava nešto napraviti u bokserskom svijetu.

 

Već je odradio nekoliko ezgibicionih mečeva, pobijedio je MMA borca Bena Askrena, a u augustu ima zakazan meč protiv nekadašnjeg UFC prvaka velter kategorije Tyrona Woodleyj a.

POGLEDAJTE VIDEO OVDJE