Lino Červar najavio oproštaj

Lino Červar pokušao je oprostiti se od hrvatske rukometne reprezentacije osvajanjem medalje koja je i njoj i njemu nedostajala: zlata s Eura. Na kraju, Španjolska je bila bolja i iz Stockholma odlazi sa srebrom oko vrata.

“Bila je to rovovska borba. Španjolska je imala širinu i iskustvo. Nama je bilo teško protiv njihove jake obrane, ne mogu ništa loše reći”, rekao je Červar nakon finala, prenosi N1.

“Čestitam igračima na putu do finala, šteta, ali moramo se pomiriti s time i biti zadovoljni. Krvavo smo zaradili ovo finale. Jako sam ponosan na momke. Ništa ne zamjeram, za zlato je trebalo više širine, španjolski golman je bio sjajan. U zadnjih pet minuta smo pali i izgubili smo. Ponosni se vraćamo kući", istakao je hrvatski izbornik te dodao:

“U životu ne možeš sve dobiti, moramo se zadovoljiti s onim što imamo. Ja sam zahvalan i ne mogu se žaliti, s ponosom gledam na cijelu svoju karijeru. S ponosom sam vodio hrvatsku reprezentaciju, zahvalan sam na svemu. Ovime sam se oprostio od Europskih i Svjetskih prvenstava. Ovo srebro posvećujem svojoj obitelji", prenosi Telesport.