Loša klima u svlačionici Juventusa: Ronaldo ima problema sa saigračima

Ronaldo
Odluke Kristijana da preskače neke utakmice samovoljno imaju samo jednu poruku - potrebno je da se identifikuju problemi prije nego što bude kasno da se riješe

 

As Juventusa Kristijano Ronaldo (Cristiano) bira koje će utakmice igrati, a koje neće, tvrdi danas "Korijere dela Sere". Ta tema je otvorena nakon što Portugalac nije igrao u remiju protiv Beneventa (1:1).

Ronaldo je odmarao u proteklom kolu protiv Beneventa, a očekuje se njegovo pojavljivanje u startnoj postavi u predstojećem meču Lige šampiona protiv Dinama iz Kijeva, iako je "Stara dama" iz Torina izborila plasman u nokaut fazu tog takmičenja.

Navodno, Ronaldo ima problema s dijelom saigrača i zbog toga je odlučio da odmara protiv Beneventa.

S druge strane, neki igrači još nisu na čisto šta je tačno njihova uloga na terenu, pogotovo kada tim mora da se brani, piše Korijere dela Sere.

Odluke Kristijana da preskače neke utakmice samovoljno imaju samo jednu poruku - potrebno je da se identifikuju problemi prije nego što bude kasno da se riješe...

Juventus je slavio u samo jednom duelu u posljednja četiri meča. Torinski tim, sada je to evidentno, kuburi s formom, a konkurenti u Seriji A su sve ozbiljniji i ove sezone će, očigledno, biti dosta uzbudljivije u borbi za trofej.