Lovren: Frustrira me što ne igram. Pitam se zašto je to tako

lovren
DEJAN LOVREN dao je veliki intervju za Sky Sports u kojem je govorio o tome kako želi da Liverpool ponovi Barceloninu povijesnu žetvu trofeja iz 2011. i 2015. godine.

Nakon što im je prošle sezone za bod izmaknula titula u Premiershipu, Lovren i suigrači ove godine imaju 22 boda više od Cityja poslije 25 kola i ništa ih ne može zaustaviti na putu prema naslovu.

Želi dinastiju s Liverpoolom

Već su u ovoj godini osvojili Europski superkup i Svjetsko prvenstvo klubova, a sada su na samo šest ligaških pobjeda od prvog trofeja u domaćem prvenstvu u posljednjih 30 godina.

"Tu sam od samog početka s Kloppom. Trebalo je vremena, dvije ili tri godine da se sve izgradi. Recimo da smo kliknuli ove godine, možda čak i prošle", rekao je Lovren pa dodao:

"Razumijemo se. Znamo kome što treba i što tko želi. Ja želim da nas pamte kao onu momčad Barcelone koja je osvojila 20-ak trofeja. Zašto ne bi bilo tako? Mislim da možemo to postići i da ćemo biti upamćeni kao jedna od najboljih momčadi posljednjih godina."

Glad za uspjehom

Lovren tvrdi da je atmosfera u svlačionici sjajna, a otkrio je i zbog čega je ova momčad Liverpoola toliko uspješna na svim razinama.

"Nije laž. Stvarno je privilegij biti u ovakvoj svlačionici sa svim tim nasmijanim licima, ali nije samo do toga, još uvijek reagiramo na treningu, još uvijek smo gladni, pohlepni smo za uspjehom, zbog toga smo posebni", rekao je Lovren pa dodao:

"Mnoge momčadi bi se opustile sad kad imaju 22 boda prednosti, ali ne i mi, mi ne gledamo bodove, uvijek idemo utakmicu po utakmicu i pokušavamo pobijediti u svakoj. Dobro je da mladi igrači imaju priliku igrati u ovoj generaciji kako bi shvatili da to što si na vrhu ne znači da više ne moraš raditi."

Moguć je odlazak

Hrvatski reprezentativac više nije standardan član prve postave i bio je jako blizu da napusti Liverpool prošlog ljeta. Sada ne može garantirati da će i sljedeće sezone biti u klubu.

"Strpljiv sam. Frustrira me što ne igram, borim se sa sobom i pitam se zašto je tako. Neke stvari prihvatim i idem dalje, ali svaki dan želim biti bolji na treningu", rekao je.

"Doći će dan kad ću opet dobiti priliku i drago mi je da nisam ozlijeđen, to je ono što je najbitnije", zaključio je Lovren.