Ludnica u Manchesteru zbog debija Cristiana Ronalda: Znate li koliko koštaju ulaznice na crnom tržištu za utakmicu protiv Newcastlea?

.
Svi čekaju trenutak kada će Ronaldo ponovo istrčati na Old Trafford

 

Dok fudbalski svijet čeka debi Cristiana Ronalda u dresu Manchester Uniteda, koji se poslije 12 godina vratio na Old Trafford, engleski mediji objavili su koliko koštaju ulaznice na crnom tržištu za današnju utakmicu protiv Newcastlea. 

Utakmica između Manchester Uniteda i Newcastlea igra se od 16 sati na Old Traffordu, u sklopu 4. kola engleskog Premiershipa, a Ole Gunnar Solskjaer je jučer poručio kako će Portugalac danas dobiti priliku za igru, samo ostaje dilema da li će krenuti od prve minute ili će ući sa klupe.

Kako su objavili tamošnji mediji, karte za ovaj meč su odavno rasprodate, s obzirom na to da svi žele da budu dio spomenute utakmice, a karte na crnom tržištu koštaju čak 2.049 funti.

Međutim, iz engleskog kluba su javno pozvali svoje navijače da ne kupuju karte od "treće" strane, jer bi mogli imati problema prilikom ulaska na tribine, te napominju da te karte često znaju da budu lažne.