Luka Jović: Bilo je užasno, javnost je prema meni bila surova

REAL je prije dva dana razbio Leganes 5:0 u španjolskom prvenstvu, a Luka Jović ušao je u 70. minuti pa je u 91. zabio prvijenac ove sezone. Jović je sjajno reagirao poslije ubačaja Daniela Carvajala s desne strane i glavom zabio na drugoj vratnici.

"Sretan sam što su svi pružili svoj doprinos, ali prije svega Jović, koji nije imao previše minuta. Međutim, zabio je sjajan gol. U pitanju je pravi razbijač koji traži svaku priliku za gol. Jako sam sretan zbog njega jer je pokazao svoju kvalitetu", naglasio je Zidane.

Srpski napadač bio je presretan nakon gola, ali je u razgovoru za srpske medije rekao da je sušni period proživljavao jako teško.

"Osjetio sam olakšanje nakon gola, skinuo veliki teret s leđa. Ovo je bio težak period za mene, za moju karijeru. Iako nikad nisam sumnjao u svoj kvalitetu, kao što nisu ni ljudi bliski meni, suigrači, trener, javnost je bila surova i nije bilo ugodno čitati sve što se pisalo o meni. Bilo je užasno. Nadam se da će sad početi više vjerovati u mene", rekao je Jović i dodao:

''Trener mi je stalno govorio da vjeruje u mene, da će gol doći kad bude vrijeme. Evo, došao je, na zadovoljstvo svih nas.''