Majka Cristiana Ronalda ponovo ima rak

Mama Cristiana Ronalda, Dolores Aveiro, otkrila je da se bori za život nakon što joj se vratio rak dojke.

"Operirali su mi drugu dojku u Madridu, bila sam na zračenju i sad se borim za život", izjavila je Dolores za jednu portugalsku televiziju. Detalje operacije nije iznosila, no dodala je: "Nitko ne zna za drugu."

2009. godine Ronaldo je uložio više od 800 tisuća kuna za izgradnju centra za liječenje raka u bolnici u kojoj je prvi put spašen život njegove majke, a donirao je i portugalskim udrugama za borbu protiv raka. 

"Cristiano će zauvijek biti zahvalan doktorima i sestrama koji su spasili život njegovoj mami. Želio je da vide koliko to cijeni", rekao je tada jedan njegov bliski prijatelj.

64-godišnjoj Dolores rak dojke prvi je put dijagnosticiran 2007. godine i tada je operirala kvržicu na desnoj dojci. Podvrgnuta je zračenju te je nastavila uzimati određene lijekove kako bi pokušala držati tešku bolest pod kontrolom.

Cristianov otac preminuo je 2005. godine nakon godina borbe s alkoholizmom. 

Inače, nedavno je u 70. godini preminuo otac Ronaldove partnerice Georgine Rodriguez, a strani mediji su izvijestili da joj je nogometaš bio velika podrška nakon očeve smrti.

Ronaldo se još nije oglasio o majčinoj bolesti, prenosi Index.hr.