Mančesterski derbi otvara kolo u Engleskoj, "Građani" su favoriti

.
Utakmica se igra na Old Trafordu od 13:30 sati

Subotnji program 11. kola engleske Premijer lige započinje mančesterskim derbijem. Fudbaleri Junajteda i Sitija će istrčati na travnjak Old Traforda u utakmici koja počinje u 13:30 sati. 

Iako su "Crveni đavoli" domaćin, uloga favorita je na strani "Građana" koji susret dočekuju u mnogo boljoj formi. Tim Pepa Gvardiole (Guardiola) bolje stoji i na tabeli. S 20 osvojenih bodova Siti je trećeplasirani tim Premijer lige, dok je Junajted na 5. mjestu s tri boda manje. 

Poznato je i ko će sigurno propustiti sutrašnji meč. Kod Junajteda su to suspendovani Pol Pogba (Paul) i povrijeđeni Rafael Varan (Raphael Varane), dok na drugoj strani neće nastupiti kartonirani Ejmerik Laport (Aymeric Laporte), te Feran Tores (Ferran Torres) i Liam Delap koji su povrijeđeni.

Kladionica "Mozzart" na pobjedu Sitija nudi koeficijent 1.70, dok je pobjeda Junajteda vrijedna kvote 4.75. Sutra se igra još četiri susreta, a sastaju se Brentford - Norvič, Čelzi - Barnli, Kristal Palas - Volvsi, te Brajton - Njukastl. Kompletnu ponudu pogledajte na "Mozzart Bet" sajtu.