Marca napala sve realovce osim Modrića

MADRIDSKI Real doživio je jedan od najtežih poraza u povijesti. Nakon što je u Amsterdamu s 2:1 slavio protiv Ajaxa, pred svojim navijačima izgubio je 1:4 i ispao iz Lige prvaka.

"Lista krivaca je beskonačna", piše Marca nakon šokantne večeri na Santiago Bernabeu, ali i izdvaja jednog igrača od ostatka momčadi.

"Luka Modrić je dao sve od sebe. Htio je svoj entuzijazam prenijeti i na suigrače, ali to je bilo nemoguće. U momčadi nije mogao pronaći nijednog igrača koji bi s njim igrao istim intenzitetom."

Modrića su i čitatelji Marce proglasili uvjerljivo najboljim igračem utakmice. Ostale igrače madridski list je žestoko kritizirao, prenosi Index.hr.

Za strijelca jedinog Realovog pogotka Asensija napisali su da je nestao nakon ulaska u igru i bio bez ikakve ideje, za Nacha da nije mogao gore zamijeniti Ramosa i da ga je uništio Tadić, za Varanea da je bio izgubljen bez Ramosa, za Carvajala i Reguilona da nisu mogli držati bokove, za Benzemu da se osramotio proklizavanjem na Modrićevo dodavanje pred golom, za Balea da nije igrač kakav treba Realu u kritičnim situacijama, a za Kroosa da je imao još jednu noć iz noćne more. 

Najlošije ocjene navijača dobio je vratar Courtois koji je kiksao kod posljednjeg gola.