Mario Balotelli u svom stilu komentarisao Messijevu igru protiv Liverpoola

Predivnim pogotkom u drugom poluvremenu polufinalne utakmice Lige šampiona protiv Liverpoola Leo Messi je još jednom pokazao kakav je fudbaler, a njegov kolega Mario Balotelli nema dilemu oko toga da li je Argentinac bolji od Cristiana Ronalda.

Fudbalska sezona koja je na izmaku daje nove argumente za raspravu među onima koji učestvuju u raspravi o tome ko je bolji fudbaler Leo Messi i Cristiano Ronaldo. Mada mnogi misle da je njih dvojicu nemoguće porediti, ispadanje Ronaldovog Juventusa u četvrtfinalu Lige šampiona i Messijeve fantastične partije i veličanstven pogodak protiv Liverpula dat će nove argumente upravo onima koji u raspravi podržavaju Argentinca. Među njima je i fudbaler Olimpica iz Marseilla Mario Balotelli.

"Za ime fudbala, nemojte više porediti Messija sa 'sedmicom' Juventusa", napisao je Balotelli na Instagramu. 

Messijev gol iz slobodnog udarca je njegov 600. klupski u karijeri, dok je Cristiano Ronaldo do istog broja golova stigao u subotu protiv Intera. Ove sezone je inače Messi postigao 48 golova u svim takmičenjima, dok je Ronaldo u svojoj prvoj sezoni u Italiji zabilježio 27 golova do sada, prenosi N1.