Mbappe doživio najveću neugodnost u karijeri, dugo će pamtiti šta mu je Englez uradio

.
Kylian Mbappé je pokušao pozdraviti Kylea Walkera u hodniku uoči četvrtfinala Svetskog prvenstva između Francuske i Engleske (2:1), ali engleski defanzivac je potpuno izignorisao najboljeg francuskog nogometaša i priredio mu veliku neugodnost.

 

Poput boksera prije početka borbe, Mbappé je pokušao da pruži ruku svom protivniku, ali umjesto toga ostao je potpuno iznenađen potezom igrača Manchester Cityja.

Na snimku koji je objavio BBC vidi se kako francuski napadač zove Walkera i i pruža mu ruku, a engleski desni bek se okreće, gleda u napadača, ali mu odbija pružiti ruku.

Video OVDJE; 

Mbappeu je sve to bilo smiješno, ali njegov osmijeh otkrio je i veliku neprijatnost koju je doživio pred svim igračima u tunelu, a čini se da je Walker bio potpuno fokusiran na utakmicu i svog rivala kojeg je striktno čuvao, te da zbog toga nije želio da mu daje dodatnu pažnju.

Iako se Mbappe nije naigrao, Francuska je na kraju uz dosta sreće slavila 2:1 i u srijedu u 20 sati igrat će polufinalnu utakmicu protiv Maroka, najveće senzacije ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva u Kataru.

 

Foto: Screenshot