Mbappe prestao pričati sa četiri zvijezde PSG-a!

.
Otkriveno o kojim fudbalerima se radi

 

Praktično nema dana da prljavi veš iz svlačionice PSG-a ne izađe na vidjelo, pogotovo je to slučaj kada Parižani dožive poraz kao što je to bilo poslije ispadanja od Bayerna u Ligi prvaka. 

Kylian Mbappe je definitivno najveća zvijezda Parižana i svaki njegov potez se prati u stopu, posebno je bilo interesantno njegovo ponašanje nakon eliminacije od Bayerna.

Prema pisanju pojedinih inostranih medija Mbappe je prestao pričati sa četvoricom saigrača i u pitanju su zaista velike zvijezde i lideri u svlačionici.

Navodno je Mbappe prestao pričati sa parternima u napadu Lionelom Messijem, Neymarom, zatim veznjakom Marcom Verrattijem i defanzivcem Presnelom Kimpembeom.

Mbappe i sunarodnjak Kimpembe nisu prijatleji, ali nisu ni neprijatelji, međutim nikad nisu bili bliski te između njih nema nikakvog kontakta.

Što se tiče Verrattija, navodno postoji određeni faktor ljubomore između Francuza i Italijana i razlog je što Nasser Al Khelaifi ima više nego srdačne odnose sa veznjakom.

Iako su se odlično slagali prilikom dodjele nagrade The Best izgleda da je totalno puklo izmešu Messija i Mbappea tokom dvomeča sa Bayernom.

S druge starne i bivši partneri iz Barcelone nisu previše zainteresovani za kontakt sa Mbappeom, svjesni da je Francuz najveća zvijezda ekipe.

Nakon ispadanja od Bayerna odmah se počelo špekulisati o mogućem odlasku francuskog superstara sa Park prinčeva. O tome je pred utakmicu protiv Bresta govorio i Cristophe Galtier.

"Ne trebam pokušavati da uvjerim Mbappea da ostane, on je igrač PSG-a i to pokazuje na svakoj utakmici. Odlučan je da uspije i klub dovede na što je moguće veći nivo", poručio je Galtier.

Kako sada stvari stoje Mbappe nema namjeru aktivirati produženja ugovora za još jednu sezonu što znači da ga PSG mora prodati na ljeto ili rizikuje da ga 2024. godine izgubi besplatno.