Messi pokazao kakvu pizzu jede, veći dio fanova je zgrožen

.
"Najzdravija na svijetu"

 

Argentinski nogometaš Lionel Messi objavio je na svom Storyju pizzu koju je naručio i mnogi su bili šokirani zbog njenog izgleda.

Messi je otvorio kutiju i predstavio svoju pizzu. Mišljenja oko iste su bila podijeljena. Jedni se pitaju kako može da jede takvu pizzu, druge je ipak fascinirao izborom zdrave vrste hrane.

Na pizii se može vidjeti gomila krišaka izrezanih od paradajza, kao i nekoliko maslina okruženim kolutima luka.

S obzirom da je javno podijelio fotografiju pizze, očito je u pitanju sponzorska objava, jer inače Argentinac nema tu naviku da s fanovima dijeli ono što inače jede.

OBJAVU POGLEDAJTE OVDJE.

Messijevu pizzu mnogi su nazvali "najzdravijom" na svijetu, ali dojam je da većina ipak želi "pravu" pizzu sa malo konkretnijeg sadržaja na sebi poput salame, gljiva ili sira.

Podsjetimo da je Messi trenutno u Miamiju pošto je ovog ljeta kao slobodan igrač iz PSG-a prešao u Inter.

Nekadašnja zvijezda Barcelone briljira od odlaska u Sjedinjene Države. 36-godišnjak je trenutno na učinku od 11 golova i pet asistencija na samo 11 utakmica.

On je velika zvijezda među američkim fanovima i njegov korak prati se u svaku stopu, a tribine Interovog stadiona rekordno brzo se rasprodaju zbog genijalca iz Rosarija, koji se nada da će dobiti osmu Zlatnu loptu.

List AS navodi kako Messi ima 93 posto šanse za osvajanje novog trofeja, a konkurencija mu je napadač Manchester Cityja Erling Haaland.

Trofej prvaka svijeta očigledno ima mnogo veću vrijednost u odnosu na sve individualne i klupske titule koje je prošle sezone uzeo norveški napadač.

Podsjetimo, nagradu za najboljeg igrača svijeta u prošloj sezoni osvojio je francuski napadač Karim Benzema.