Mlađe kategorije NK Mladost bilježe uspjehe na turnirima

Na nedavno održanom malonogometnom turniru za djecu generacija 2006/7 NK Mladost Polje osvojila je turnir u Bihaću naziva "Dan dječjeg nogometa" u konkurenciji 10 klubova, a u organizaciji NK "Metalac" koji je održan 05. maja tekuće godine.

U nedjelju je generacija 2009. osvojila Fenix kup održan u Bosanskoj Krupi u konkurenciji 16 ekipa iz BiH, Hrvatske i Slovenije.

U generaciji 2006/7 najbolji golman Aldin Adilagić a najbolji igrač Muhić Melisa. U generaciji 2009. najbolji igrač turnira je Vedad Porčić.

U NK Mladost treniraju i članovi iz ŠN Behar Gornja Koprivna koja su registrovana u našem klubu. Ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane dječake i djevojčice od 6 do 14 godina da se uključe u trenažni proces našeg kluba. 

Vrijedi napomenuti da u klubu već trenira desetak djevojčica. Treninzi se odražavaju tri puta sedmično na našem stadionu u Polju uz odigravanje prijateljskih utakmica i učestvovanje na turnirima. Ove godine će ponovo na ljeto biti održana Otvorena zabavna škola nogometa OFFS.

Mladost