Mladić upao na utakmicu Barce pa ga Messi otkantao: 'Toliko sam čekao, a nije se htio slikati'

messi

Utakmica se, kao i sve ostale, igrala pred praznim tribinama pa je ostao misterij kako je mladić uspio uopće ući na stadion, a kamoli utrčati na travnjak. No, plan je bio dugo osmišljavan

Barcelona je rastočila Mallorcu na gostovanju 4-0, Ivan Rakitić dobio je cijelo drugo poluvrijeme za svoj 300. nastup u dresu Katalonaca, a utakmicu je osim golijade obilježio i ulazak tinejdžera na teren, koji je uspio izbjeći stražu i upasti među nogometne zvijezde.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video sažetaka golova možete pogledati OVDJE.

Utakmica se, kao i sve ostale, igrala pred praznim tribinama pa je ostao misterij kako je mladić uspio uopće ući na stadion, a kamoli utrčati na travnjak. No, plan je bio dugo osmišljavan.

- Ovo sam planirao i prije korona virusa. Lionel Messi je moj idol i sanjao sam da ga upoznam, da imam fotografiju s njim za uspomenu - rekao je neimenovani mladić.

Ali neke stvari ponekad jednostavno ne idu prema planu. Uspio je ući na stadion, upasti na travnjak, čak se fotografirati s Jordijem Albom, ali idol ga je otpilio.

- Preskočio sam ogradu visoku dva metra, došao na tribine i utrčao na teren. Prvo sam uočio Jordija Albu i uspio se fotografirati, a zatim sam otišao do Messija. On se nije htio fotografirati - ispričao je mladić.

Iako je stigao u dresu Argentine s Messijevim brojem i imenom, Barcin čarobnjak ga je hladno odbio. Možda da je ipak probao s fotografijom nakon utakmice?