Modrić označio najvećeg favorita za Svjetsko prvenstvo u Kataru: Mnogi mu kažu 'nema šanse'

.
Hrvat hvalio Južnoamerikance

 

Hrvatski veznjak Luka Modrić bio je strijelac u ponedjeljak navečer u pobjedi Hrvatske nad favorizovanom Francuskom u Parizu.

Bio je to duel Lige nacija i važna pobjeda Hrvatske u reprizi finala Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine. Tada je Francuska slavila nad Hrvatskom s 4:2. Te godine je Hrvatska u gurpi pobijedila Argentinu s 3:0, a jedan gol je postigao i Modrić.

Međutim, veznjak Real Madrida smatra da je Argentina danas mnogo bolja i čak ju je nazvao glavnim favoritom za osvajanje Svjetskog prvenstva u Kataru. Argentinci su pod vodstvom Lionela Scalonija osvojili Copa Americu prošle godine, te su lako izborili nastup na SP. U 17 utakmica osvojili su 39 bodova.

"Pobijedili smo protiv Argentine na prošlom Svjetskom prvenstvu. Sada se ova momčad čini jačom nego prije nekoliko godina. Oni su ujedinjeniji i gubili su tek nekoliko utakmica. To puno govori. Stvorili su vrlo jaku skupinu igrača s Messijem na čelu. Ako imate igrača poput njega, uvijek ste favorit za osvajanje Svjetskog prvenstva", rekao je hrvatski veznjak.

Argentina će u Kataru igrati u grupi sa Meksikom i Saudijskom Arabijom, a osim Messija i društva, mnogo se očekuje i od Francuza, Engleza, Nijemaca, Portugalaca, ali i Hrvata na čelu sa sjajnim Modrićem, mada mnogi smatraju Brazil najvećim favoritom za osvajanje zlata.

Luka Modrić jedan je od najboljih igrača hrvatske reprezentacije. Za reprezentaciju je već odigrao 152 utakmice i postigao 22 gola. Zajedno s ekipom zauzeo je drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine osvojio je i Zlatnu loptu. Hrvat je trenutno igrač Real Madrida s kojim je prošle sezone osvojio špansko prvenstvo i osvojio Ligu prvaka, a nedavno je produžio ugovor na još godinu dana.