Mourinho direktno pozvao igrača, pa dobio odbijenicu: Novac mu je očito najvažniji

jose mourinho

Mourinho direktno pozvao igrača, pa dobio odbijenicu: Novac mu je očito najvažniji

Nakon što mu je istekao ugovor s Juventusom bio je bez kluba, povezivao se s Tottenhamom, Interom i Milanom, a na kraju je završio na Olimpicu.

Želja Josea Mourinha bio je još jedan Argentinac s iskustvom igranja u Seriji A, Mauro Icardi, no od tog posla neće biti ništa.

Jose Mourinho je izričito tražio ovaj transfer i izravno je razgovarao s novim sportskim direktorom PSG-a, Luisom Camposom. Obavijestio je Icardija, no igrač mu je rekao da ne želi otići, a razlog je njegova plata.

U Parizu Icardi prima 12 miliona eura godišnje, a u Rimu bi trebao smanjiti svoja potraživanja, što ne želi, navodi publikacija Getfootbalnewsfrance.

No, Parižani ga silno žele prodati, kako bi još malo "srezali" iznos koji izdvajaju na plate igrača, no čini se da im neće biti baš tako lako prodati Icardija.

U svakom slučaju, Icardi se nalazi na listi od 11 igrača koje PSG želi prodati ovog ljeta.

Za Icardija je bio zainteresovan i Juventus, kao i Monza, novi član Serije A, no njegov je odgovor bio isti kao i onaj koji je dao Mourinhu i Romi. 

Mauro Icardi ima još dvije godine ugovora s PSG-om, što je također otežavajuća okolnost za klub, kao i za sve koji bi ga doveli u svoje redove.