Muk u Realu: Mbappe prevagnuo, potpisuje na dvije godine, a za potpis dobija 100 miliona!

.
Šokantna vijest za Kraljeve Kylian Mbappe (23) sljedeće sezone neće igrati u Real Madridu, tvrdi Le Parisien.

Pomalo šokantna i razočaravajuća vijest iz Pariza stiže za sve navijače Real Madrida i tiče se igrača koji je već viđen kao novi Galaktikos.

Svi su vidjeli francuskog napadača u dresu Los Blancosa od naredne sezone, međutim posljednje informacije govore da to neće biti slučaj.

Naime, ugledni Le Parisien je večeras plasirao vijest da Mbappe ostaje u PSG-u s kojim je dogovorio novu dvogodišnju saradnju.

Prema pariškom listu Mbappe je prihvatio posljednju ponudu PSG-a vrijednu 50 miliona eura po sezoni neto.

Ali ono što se čini nevjerovatnim je da će za potpis ugovora dobiti cifru od čak 100 miliona eura ukoliko potpiše prije juna.

U PSG-u su ubijeđeni da je produženje ugovora pitanje dana nakon što se otklone i posljednje formalnosti što će se desiti vrlo brzo.

Već sedmicama se iz dan u dan mijenja situacija. Mbappe je čas u Madridu, a čas ostaje u Parizu. Tako da posljednje novosti nisu iznenađenje.

Reprezentativac Francuske je ove sezone postigao 35 golova uz 23 asistencije i zaista igra fantastično međutim nema podršku saigrača što se najbolje vidjelo u osmini finala Lige prvaka kada je PSG ispao od Reala.