Musa izjavom oduševio navijače Zvezde: Ima potencijal da ugrozi svakog u Evroligi

sa
Ono što Zvezda i Partizan imaju to je domaći teren koji je jako teško pokoriti, istakao je bh. reprezentativac

Real Madrid je u 4. kolu Eurolige savladao Crvenu zvezdu sa 72:56, a najbolji igrač kraljevskog kluba još jednom je bio bh. reprezentativac Džanan Musa koji je ubacio 13 poena za 27 minuta na parketu.

Musa je dodao i četiri skoka, jednu asistenciju i jednu ukradenu loptu. Naš reprezentativac je protiv Beograđana šutirao 2/4 za dva poena, 1/3 za tri poena, a sa linije za slobodna bacanja ubacio je šest od sedam pokušaja.

Nakon susreta je dao utiske za ekipu "Sport kluba", a izjavom je oduševio pristalice Crvene zvezde.

- Mislim je ovo bila jako bitna utakmica za nas i mislim da je bila prekretnica hajmo reći u ovom svemu. Izgubili smo dvije utakmice koje su bile jako blizu u protekla i ova sad je bila takva. Zvezda je odigrala nevjerovatnu utakmicu i defanzivno i ofanzivno. 

Mislim da imaju dosta potencijala da ugroze svakog u Evroligi. Mi smo znali da će to biti tako, ali da će biti baš ovoliko teško, baš i  nismo znali. Ovaj rezultat na kraju je malo nerealan kako su stvari zapravo izgledale na terenu. Mi smo pet minuta do kraja meča imali samo pet poena prednosti - rekao je Musa.

Musa je naveo kako je Zvezda ubrzala igru, naročito sa novopridošlim Vildozom, a da će, kada se oporavi Nemanja Nedović, to biti jedna nova dimenzija.

- Ono što Zvezda i Partizan imaju to je domaći teren koji je jako teško pokoriti i mi ćemo se nadati i truditi da ovo što smo uradili ovdje, uradimo isto i u Beogradu - istakao je Musa.

Bh. reprezentativac je dodao da se osjeća sasvim dobro i da je zahvalan treneru na prilici i povjerenju koje mu ukazuje, jer predvodi Realovu napadačku silu, akcije su bazirane tako da mora imati kontakt s loptom.