Musemić: Žao mi je kolege, najbitnije je da on bude dobro

Press konferencija nakon derbija 17.kola Premijer lige u kom su Sarajevo i Zrinjski remizirali pod Bijelim Brijegom rezultatom 2:2, u prostorijama Zrinjskog održana je pressica na kojoj su nazočili pomoćni trener Zrinjskog Mario Ivanković i trener Sarajeva Husref Musemić.

"Realan rezultat, puna utakmica preokreta, čvrtsta i agresivna utakmica bez incidenata na terenu. Poslije ovog slijedi pauza pa dvije utakmice kući koje su nam bitne. Jako bitan bod. Mi smo se jako digli u drugom poluvremenu. Čestitao bih Zrinjskom na bodu i korektnoj igri. Po meni je ovo na kraju realno. Što se tiče incidenta ne znam što bih rekao, publika reagira kako reagira. Žao mi je kolege, boce su letjele i prije. Najbitnije je da on bude dobro". - rekao je Husref Musemić.

Mario Ivanković kratko se nadovezao:

"Slažem se s trenerom Musemićem da je 2:2 najrealniji rezultat, tj. remi. Imali smo dobru igru a na kraju nam je uspjeh što smo neriješili. Gledat ćemo iz dva kola pred nama da izvučemo što više možemo. Sarajevo je odlična ekipa, imaju lijepu prednost od pet bodova i dalje ali nema predaje".