Na poluvremenu u Cazinu, Zmajevi imaju neriješenih 15:15 protiv moćne Slovenije

sa

Poluvrijeme u Cazinu.

Teško se sjetiti kada je neka reprezentacija BiH igrala u ovako vatrenoj atmosferi kao što je to danas slučaj.

Rezultat je neriješen 15:15. 30' - Herceg pogađa za poravnanje u posljednjem minutu prvog dijela.

Slovenci su dobili isključenje. 29' - Slovenci imaju gol prednosti, mi ćemo imati posljednji napad. 27' - Sada je Vlado Draganić taj koji nas drži u igri. Pogodio je tri od tri šuta i trenutno je 13:13. 25' - Draganić prekida seriju Slovenaca i opet imamo jedan gol prednosti.

24' - Serija od 0:4 Slovenaca i potpuno su se vratili u igru. Egal u finišu prvog poluvremena. 22' Slovenci malo smanjuju rezultat nakon lijepe akcije. 20' - Prvi time-out za BiH, imamo prednost 11:8.

18' - Panić pogađa za rekordnih plus četiri, tako da Slovenci traže time-out. Spektakularna igra BiH. 16' - Benjamin Burić upisuje četvrtu odbranu, a na drugoj strani njegov brat Senjamin upisuje drugi gol. Ostaje plus tri za nas. 13' - Herceg četiri gola iz četiri šuta.

Fantastično igramo u ovim trenucima i imamo plus tri (9:6). 12' - Serijom 3:0 došli smo na dva razlike. Uz to, Slovenci imaju i igrača manje u naredne dvije minute. 10' - Evo i vodstva! Sjajni Herceg postiže treći gol za 7:6. 9' - Burić je vezao dvije odbrane i takav nam treba. Bitno je da se držimo u egalu sa Slovencima.

6' - Slovenci brzim centrom prijete i postižu golove, a na drugoj strani Draganić nakon uigrane akcije smanjuje na 4:5. 5' - Herceg je postigao sjajan gol za 2:2 nakon što su sudije držale ruku za pasivnu igru. Nije imao pravo ni na jedno dodavanje više, ali je sjajno pogodio u padu.

3' - Četiri prva napada nisu donijela gol ni na jednoj strani. Prvi je Senjamin Burić pogodio u drugoj minuti, a onda su nakon brzog centra odgovorili Slovenci.

1' - Počeo je meč u Cazinu. Fantastična atmosfera na prepunim tribinama. Ovako je izgledao tempo prvog poluvremena u Cazinu. Uskoro vijesti s nastavka.