Mandžukić bira novi klub: Na stolu su mu četiri ugovora života

Mario Mandžukić u siječnju odlazi iz Juventusa i već je počeo tražiti novi klub u kojem će se pokušati nametnuti kroz drugi dio sezone, piše Sky Sports.

Podsjetimo, Mario Mandžukić je pao u drugi plan u Juventusu od dolaska Maurizija Sarrija na trenersku poziciju i od tog trenutka traži izlaz iz kluba. 

Neuspješan lov na Mandžukića

Manchester United ga već neko vrijeme bezuspješno pokušava dovesti. U finišu prijelaznog roka ovoga ljeta bio im je glavna meta, ali su se razišli zbog plaće.

Nakon toga su ga pokušali dovesti kad je prije mjesec dana odbio bogate ponude iz Katara i Kine, ali do danas nisu uspjeli postići dogovor i zasad se i ne čini da hoće.

Ponude koje se ne odbijaju

Ipak, Sky Sports smatra da je Mandžukić i dalje realna opcija za United, ali i da ima još tri opcije za nastavak karijere.

Jedna od njih je Milan, kojem hitno treba napadač jer su im svi napadači izvan forme, a druge dvije su bijeg s kontinenta u MLS ili Kinu.

Sky ne navodi detalje i ne spominje konkretne ponude, ali tvrdi da Mandžukić ima ponude od svih spomenutih strana i samo mora odabrati. Riječ je, kako tvrdi Sky, o ogromnim ugovorima koji god klub odabrao.