Najteži dan u životu Goergine i jedna Ronaldova rečenica, suza je sama potekla: "Rekao mi je da..."

.
Španjolka otvorila dušu

 

Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo su jedan od najpoznatijih parova na svijetu, zajedno su od 2017. godine, ali još uvijek nisu odlučili da stanu na ludi kamen. S obzirom na slavu i popularnost svog partnera i Španjolka argentinskog porijekla itekako privlači pažnju gdje se god pojavi. 

Georgina je sa suzama u očima ispričala o svom najtežem trenutku u životu te otkrila riječi Cristiana Ronalda kada atraktivnoj brineti nije bilo stalo do života.

U novom dokumentarcu koji će biti emotivaon na Netflixu Georgina je govorila o događaju iz aprila 2022. godine i dragmi koju je proživjela te nije mogla kontrolisati suze.

Tokom poroda Georgina je izgubila jedno od dvoje blizanaca te je u dokumentarcu otkrila svu agoniju kroz koju je prošla, a emocije su je slomile u jednom trenutku.

OBJAVU POGLEDAJTE OVDJE.

"Prati me više od 40 miliona ljudi, ali niko ne zna kako se osjećam. Bio je to najteži trenutak u mom životu", otkrila je Georgina.

"Život je teža, ali se mora nastaviti dalje. Imam razloge da nastavim i da budem jaka", ispričala je Georgina, a zatim objasnila kako joj je utjehu pružio Ronaldo.

"Cristiano me dosta ohrabrivao. Rekao mi je: 'Gio, nastavi raditi svoj posao, to će ti pomoći.' Prioritet su mi porodica i djeca. Zahvalan sam i sretna zbog onog što imam."

OBJAVU POGLEDAJTE OVDJE.

Georgina je Ronaldu rodila Alanu Martinu i Bellu Esmeraldu, a slavni Portugalac od ranije ima djecu preko surogat majki i to Ronalda Juniora te blizance Evu i Mateu.

Kada mu je preminuo sin na porodu i Ronaldo je prolazio kroz težak period, kasnio je i na pripreme Manchester Uniteda zbog čega ga je ovaj klub i kaznio.

 

 

U međuvremenu, Ronaldo je napustio Crvene đavole i svoju sreću pronašao u Saudijskoj Arabiji gdje je potpisao za Al Nassr u uguvoru vrijednom 500 miliona eura.

Georgina se također adaptira na novu kulturu i sa za sada se ovaj par uopšte ne žali na uslove i način života u novoj sredini.