Nakon rapsodije protiv Sarajeva, u svlačionici Tuzla Cityja se slavilo uz hit Sinana Sakića

.
Nogometaši Tuzla Cityja burno su proslavili ubjedljivu pobjedu protiv Sarajeva na stadionu Bilino Polje u Zenici rezultatom 5:1, a nakon trijumfa se iz svlačionice ovog kluba mogla čuti glasna pjesma.

 

Nakon remija protiv Slobode bez pogodaka u prvom meču ove sezone, nogometaši Tuzla Cityja sinoć su pokazali da će biti izuzetno ozbiljan tim u borbi za vrh Premijer lige BiH i da su mečevi u UEFA-inoj Konferencijskoj ligi znatno pomogli timu da se dodatno uigra i podigne na viši nivo. 

Jasno, nakon utakmice i ubjedljive pobjede protiv Sarajeva od 5:1 svi igrači Tuzla Cityja su bili izuzetno raspoloženi u svlačionici i znali su kako proslaviti pobjedu protiv tima koji je do susreta s njima imao tri pobjede u tri odigrana meča.

Klub je na svojoj službenoj Facebook stranici objavio proslavu pobjedu uz hit Sinana Sakića "Lepa do bola", prikazavši tako da je atmosfera u svlačionici bila na vrhuncu.Zanimljivo, nakon pobjede protiv Sarajeva, Tuzla City će naredni meč igrati protiv Željezničara na Grbavici, a taj susret se igra u subotu s početkom u 21 sat.

Pogledajte video OVDJE.

 

Foto: Screenshot