Nakon što su ga sinoć iznijeli s tribina, oglasio se Maradona

Bilo je to ludih 90 minuta, kako na terenu između Argentine i Nigerije, tako i na tribinama stadiona u St. Peterburgu. Na terenu je glavni bio Leo Messi, a na tribinama Diego Armando Maradona. Svjetski mediji nagađaju kako je bio ‘pod jakim utjecajem opijata’.

Maradonino ponašanje na utakmici bio je klasičan primjer osobe pod utjecajem kokaina, navode španjolski mediji nakon što su detaljno proučili njegov šou za vrijeme utakmice Argentine i Nigerije.

Prošao je Maradona u vrlo kratkom vremenu sve ‘faze’, od euforije i smijeha na početku, sulude proslave vodećeg gola ‘gaučosa’, pa preko depresije nakon što je Nigerija izjednačila, potom je čak i nakratko zaspao, da bi na kraju ‘eksplodirao’ u 86. minuti kad je Rojo zabio za pobjedu Argentine 2:1.

U jednom su ga trenutku – dok je slavio pobjedu – njegovi zaštitari morali držati kako doslovno ne bi skočio s tribine. Dobro da ga nisu morali vezati… No, sve nakon toga u glavi Diega Armanda Maradone je – mrak! Naime, šokirala ga je utakmica, legendarnom Maradoni pozlilo pa je završio u bolnici!

Odjednom je samo sjeo, blijed ‘kao krpa’, doslovno nije mogao hodati te su ga njegovi bodyguardi iznijeli iz svečane lože. Ljekarsku su mu pomoć pružili odmah na stadionu, a u tim se trenucima pojavila vijest kako je prevezen je u lokalnu bolnicu jer je bio gotovo bez svijesti!

No, nakon nekoliko sati Maradona se oglasio na društvenim mrežama.

“Želim svima poručiti da sam dobro i da nisam, niti sam bio, odveden u bolnicu. Na poluvremenu utakmice protiv Nigerije jako me bolio vrat i pao mi je pritisak”, napisao je Diego Armando Maradona i pojasnio:

“Pregledao me doktor koji mi je preporučio da odem s utakmice, ali želio sam ostati jer smo riskirali svi. Kako sam mogao otići? Šaljem poljubac svima, hvala vam na podršci!’