Navijač prišao Federeru u restoranu, oduševio ga tetovažom, pa dobio zagrljaj

.
Momak je bio na drugom kraju kafane, a imao je na lijevoj podlaktici tetovažu posvećenu čovjeku koji je tokom karijere osvojio 20 grend slem titula

Slavni sportisti često nemaju mira kada izađu privatno na neko mjesto sa društvom ili porodicom.

Zna to vrlo dobro i slavni teniser Rodžer Federer (Roger) koji je ovog puta, ipak, ostao pod sjajnim dojmom nakon susret s jednim od svojih fanova.

Naime, dok je sa društvom sjedio za kafanskim stolom Federeru je prišao navijač koji ga je oduševio kada mu je pokazao tetovažu.

Momak je bio na drugom kraju kafane, a imao je na lijevoj podlaktici tetovažu posvećenu čovjeku koji je tokom karijere osvojio 20 grend slem titula.

- Ti si moja najveća inspiracija, nisam očekivao da te sretnem ovde. Imam tvoju tetovažu, rekao je Federerov fan, koji je potom na nagovor ostalih gostiju prišao Švicarcu da mu pokaže tetovažu.

- Pokaži mu, pokaži mu!, gotovo svi u kafani su hrabrili momka da priđe Rodžeru i pokaže mu šta ima da mu pokaže.

Prišao mu je, a raspoloženi Federer je imao šta da vidi - istetoviran teniski teren i poruka koja je njegov zaštitni znak i glasi:

"Ne postoji način da se zaobiđe naporan rad, on se mora prigrliti".

Gledao je Federer i nije mogao da vjeruje. Čak je rukom prešao preko tetovaže da se uvjeri da je prava. Potom je ustao i izgrlio ovog momka, dok su svi u kafani aplaudirali.