Navijači ga mole da se vrati fudbalu, Wesley Sneijder razmišlja o prekidu penzije?

Wesley
Prije nekoliko dana je Arjen Robben saopštio da se vraća fudbalu kako bi ponovo obukao dres kluba u kojem je i počeo svoju sjajnu karijeru, Groningena.

 

A sada se ozbiljno priča o povratku fudbalu još jednog slavnog Holanđanina.

Utrecht je ove sedmice proslavio 50. godišnjicu, a tokom slavlja su navijači odlučili posjetiti i Wesleyja Sneijdera, legendarnog Holanđanina koji prošlog ljeta okačio kopačke o klin.

Riječ je o klubu iz Sneijderovog rodnog grada, mada on nikada nije oblačio dres Utrechta pošto je ponikao u Ajaxovoj školi fudbala. Ipak, po sopstevnom priznanju je veliki navijač Utrechta, a tokom slavlja sa igračima je "potpisao ugovor".

Ugovor je to, međutim, kojim se "obavezao" tek da će ostati navijač Utrechta.

Ipak, navijači su iskoristili priliku da Sneijdera nagovaraju da se vrati fudbalu i konačno obuče dres svog kluba.

utrechtfans

"Još jedna godina magije u tvom gradu", jedan je od transparenata kojim su navijači Utrechta iznenadili Sneijdera ispred prostorija njegovog kluba, holandskog niželigaša (amaterski nivo) DHSC.

utrechtfans

Sada nekolicina holandskih medija tvrdi da je Sneijder počeo ozbiljno razmišljati o ideji da se vrati iz penzije i obuče dres Utrechta. Ipak, pitaće se nešto i čelnici ovog holandskog prvoligaša...

Wesley Sneijder (36) je u svojoj bogatoj karijeri nastupao za Ajax, Real Madrid, Inter, Galatasaray, Nicu i Al Gharafu. Za reprezentaciju svoje zemlje je nastupio 134 puta.