Navijači Reala presreli automobil Garetha Balea u trening-kampu i izvrijeđali ga

.
Velšanin Gareth Bale još jednom se našao na udaru pojednih navijača Real Madrida koji su razočarani novom povredom ovog krilnog napadača zbog koje neće biti na raspolaganju treneru Carlu Ancelottiju.

Bale je posljednji meč za Real Madrid odigrao protiv Betisa 28. augusta, nakon čega je odigrao tri susreta za reprezetnaciju Velsa.

 

Nakon što se vratio s reprezentativne pauze, Bale je sve vrijeme bio van terena zbog povrede breda, a iako nije igrao za svoj tim na 13 mečeva, odazvao se selektoru Velsa i odigrao 45 minuta protiv Bjelorusije.

 

Ipak, Bale se tu opet povrijedio i u Real se vratio s novim problemima, a navodi se da je sada povrijeđen list. S tim u vezi i navijači ovog kluba su veoma nezadovoljni njegovim odnosom prema bijelom dresu. Bale se danas vraćao s trening-kampa Reala, a njegov automobil su presreli ljutiti navijači i počeli ga vrijeđati.

 

"Je** se", urlao je jedan navijač, a drugi navijač je bacio olovku na automobil.

Velšanin je već duže vremena na izlaznim vratima Real Madrida, a tokom boravka Zinedinea Zidanea u klubu bio je na posudbi u Tottenhamu, no ni tamo se nije proslavio. Iako je Ancelotti vjerovao u njega i njegove sposobnosti, na kraju mu je jasno da ne može ozbiljno računati na ovog igrača.

 

Bale će narednog ljeta postati slobodan nogometaš, a šanse da produži ugovor s Realom su gotovo nikakve.